Trabzon’un yeni buluşma noktası olma hedefiyle açılan Greenwich Coffee, 20. mağazasını İskenderpaşa Mahallesi’nde hizmete sundu. Modern, şık ve rahat tasarımıyla dikkat çeken Greenwich Coffee, kaliteli kahve ve tatlılarıyla kısa sürede şehrin gözde mekânlarından biri olmayı amaçlıyor.

Açılışa Özel Katılım ve Yorumlar

Açılış töreninde kurdeleyi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, işletme sahipleri Uğur Aslan ve Ali Aslan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Belediye Başkanı Muhammet Erkan ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın kesti.

Greenwich Trabzon’un Yeni Buluşma Noktası Olacak

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Greenwich Coffee’nin sahibi Uğur Aslan, açılış sonrası verdiği demeçte, “2019 yılında kurduğumuz Greenwich Coffee’nin 20. mağazasını Trabzon’a açmak nasip oldu. Aslen Trabzonlu olduğumuz için şehrimize değer katmak istiyoruz ve Trabzon’un da bize değer katmasını bekliyoruz. Yeşil çekirdek kahvemizi ithal edip kendi tesislerimizde kavurarak taze kahve konusunda iddialıyız. Kendi yiyemediğimizi müşterilerimize sunmayız,” dedi.

Trabzon’u Merkez Yapma Hayali

Greenwich’in ortaklarından Ali Aslan ise, “Trabzon’u bir merkez olarak benimsemek ve halkımızla bağdaşmak her zaman hayalimizdi. Vizyon ve misyonumuzdan ödün vermeden çok daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam,” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BİROL SANCAK