Hava Sıcaklığı: Mevsim normallerinde ve yer yer üzerinde seyredecek.

Rüzgar: Güney yönlerinden, kıyı kesimlerde kuzey yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli esecek.

Uyarılar:

Gümüşhane'de Yerel Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Bugün öğle saatlerinden itibaren Gümüşhane çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Artvin'in İç Kesimlerinde Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı!
Yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Artvin'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

Giresun'un İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Giresun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA