Çebi Tersanesi’nde inşası tamamlanan 33 metre uzunluğundaki tekne sularla buluştu Çebi Tersanesi’nde inşası tamamlanan 33 metre uzunluğundaki tekne sularla buluştu

Üniversite öğretim üyelerinin de katıldığı etkinlikte, kampüs alanında belirlenen uygun noktalara fidanlar dikildi. Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, etkinliğe katılan öğrencileri tebrik ederek şu sözleri dile getirdi:

"Üniversitemizin öğrencilerinin bu anlamlı fidan dikimi etkinliği, sadece kampüsümüzü değil, aynı zamanda çevremizi de güzelleştirmek adına önemli bir adımdır. Yeşil bir çevre, sağlıklı ve verimli bir yaşamın temelini oluşturur. Bu etkinlikle öğrencilerimiz, küresel çevre sorunlarına duyarlılık kazanırken, aynı zamanda birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu da pekiştirme fırsatı buldular."

Gümüşhane Üniversitesi, bu etkinlikle hem kampüs alanını yeşillendirmeyi hem de öğrencilere çevre bilinci aşılamayı amaçladı. Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü, TÖMER ve TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği'nin iş birliğiyle gerçekleşen bu etkinlik, doğayı koruma ve yeşil bir çevre oluşturma konusundaki kararlılığı bir kez daha gösterdi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Birol Sancak