UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.K. isimli şahsın Gaziantep’ten Gümüşhane’ye uyuşturucu madde getireceği bilgisini aldıktan sonra, nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı ile harekete geçti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, uyuşturucu arama köpeği Delil’in katılımıyla şahsın aracında ve Çalık köyündeki evinde arama yaptı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Yapılan arama sonucunda 2 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 16 adet 9 mm tabanca fişeği, 3 gram metamfetamin uyuşturucu madde, 18 adet kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY