İş İnsanı Engin Mandıralı Babasını Kaybetti

Trabzon’un Arsin İlçesi’nin sevilen iş adamlarından Engin Mandıralı, babası Halil İbrahim Mandıralı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Halil İbrahim Mandıralı, dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Arsin Ulu Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının sonrasında Arsin Başdurak Mahallesi Sulaklı mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecek. Engin Mandıralı, "Her zaman sırtımızı yasladığımız, iş ahlakını ve insan sevgisini örnek aldığımız sevgili babamı kaybettik. Mekanı cennet olsun," dedi. TAKA Gazetesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk’ten Önemli Görüşmeler

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı ve İstanbul Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ı ziyaret eden Öztürk, “Sayın Bakanımıza ve Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ederim. Bizleri çok iyi karşıladılar,” dedi.

AK Parti'den Yeni Kaymakam Oğuzhan Ocak'a Hoş Geldiniz Ziyareti

Trabzon-Yomra İlçesi’ne yeni atanan Kaymakam Oğuzhan Ocak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Pelitli Mahallesi Seçim İşleri Başkanı Osman Mert, “Yomra İlçemize hoş geldiniz,” dedi ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

AK Parti Gençlik Kolları Enes Bayraktar'ı Ziyaret Etti

100. Yıl Coşkusu 100. Yıl Coşkusu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 18 yaşına giren Enes Bayraktar’a, AK Parti gençlik kolları sürpriz yaptı. Gençlik kolları başkanı Rabia Öztürk, Bayraktar’ı evinde ziyaret ederek Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler takdim etti. Bayraktar'ı AK Parti'ye üye yapan Öztürk, “Enes kardeşimizi de AK Parti ailesine aldık. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni transferimiz Enes oldu. Küçük bir sürprizle ailemize katıldı,” dedi.

Tuncay Tolga Özcakmak'ın Üçüncü Çocuğu Trabzon'da Dünyaya Geldi

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adayı ve İstanbul’da Kartal ile Şişli'de Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı yapan Artvinli Tuncay Tolga Özcakmak, üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Emine ve Tolga Özcakmak çiftinin üçüncü çocukları Umut Ali, Trabzon'da sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Özcakmak ailesi, güzel temennilerde bulunan tüm dostlarına teşekkür ederek, “Hoş geldin Umut Ali” dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK