“Çocuklarımızın Geleceğini Karartmayın”
Hacıbektaşoğlu, Hayrat halkı olarak projeye karşı duruşlarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayarak, “Şirketlerin rant hırsına kurban edilmeyecek bir doğamız var! Vadilerimiz, derelerimiz, bu topraklarda yaşayan insanların ortak mirasıdır. Bu mirasın talan edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Hayrat’ın ve çevre köylerin muhtarları, Hayrat Ziraat Odası ve diğer yerel kuruluşların projeye karşı verdiği olumsuz görüşlerin yok sayılmasına müsaade etmeyeceğiz. Doğamızı ve yaşam alanlarımızı korumak için hukuki ve demokratik her türlü hakkımızı kullanarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Doğa sustukça biz de susturulmuş oluruz. Derelerimiz özgür akmalı, çocuklarımızın geleceği karartılmamalıdır,” ifadelerini kullandı.
Hacıbektaşoğlu, projenin derhal iptal edilmesi gerektiğini belirterek, “Bu proje halkımıza zarar veriyor ve derhal iptal edilmeli, bir daha gündeme getirilmemelidir. Doğa bizimdir, derelerimiz bizimdir, geleceğimiz bizimdir” diyerek sözlerini tamamladı. Hayrat halkı, seslerini her platformda yükselterek doğalarının ve geleceklerinin korunması için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

Yitirmez Köyü Artık ArzularKabaköy Sınırlarında! "Hizmet Bizim İşimiz" Yitirmez Köyü Artık ArzularKabaköy Sınırlarında! "Hizmet Bizim İşimiz"


Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN