Takım olarak birlik içerisinde çalışmaya devam edip bu durumu lehimize çevirmek istiyoruz” cümlelerine yer verdi. Çaykur Rizespor’daki 3’üncü yılına girdiğini ifade eden Olawoyin, “Geride bıraktığımız son iki sezon kendi adıma çok iyi geçti. Takım olarak da iyi sezonlar geçirdik. Bu sezonda yeni başladı. Maç maç kendi performansımın da takımın performansının daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi. 

BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Andreas Cornelius Kariyerinde Zor Bir Süreç Yaşıyor! Andreas Cornelius Kariyerinde Zor Bir Süreç Yaşıyor!

Geride kalan sezonki takım ile yeni sezondaki takım arasındaki çok büyük bir fark olmadığına dikkat çeken Olawoyin, “Bu sezon yeni oyuncular aramıza katıldı. Yeni bir takım oluşturduk. Kendimizi tanımamız biraz zaman alacak. Maç maç giderek hem bireysel olarak hem takım olarak kendimizi geliştireceğiz. Alanyaspor karşısında da iyi bir sonuç alacağız” diye konuştu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’un, oyuncu grubuna her anlamda yardımcı olduğunun altını çizen Nijeryalı oyuncu sözlerini şu şekilde tamamladı: “İlhan hocamız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kimsenin moralinin bozulmasına izin vermiyor. Zaten bu şekilde sonuçlar almayı bizler de planlamadık. Daha sıkı çalışarak, daha iyi motive ederek hocamız bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Gol atamama konusunda çalışmalar yapıyoruz. Elimizden gelen en iyi sonucu almak için çalışıyoruz.”

Trendyol Süper Ligin ilk iki haftasında  sahasında Başakşehirile 1-1 berabere kalıp ilk deplasman maçında da Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan Çaykur Riz espor, ardından 3 ü sahasında olmak üzere çıktığı 4 maçta da mağlup olarak  beklenmedik bir  tablo çizip  taraftarını da üzdü.

Lig’in 7. haftasında 28 Eylül cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Mavililer teknik direktör İlhan Palut yönetiminde  çalışmalarını sürdürüyor.Dün gerçekleştirilen antrenman, salondaki kuvvet egzersizlerinin ardından sahada pas çalışması, koordinasyon hareketleri ve dayanıklılık koşusuyla devam edip  dar alanda çift kale maçla sona erdi.
 Sakatlığı devam eden Benhur Keser, antrenmana katılmadı..

Muhabir: TUNCAY UÇKUN