Koskar’ın Sağlık Durumu İyi
Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Emirhan Koskar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doktorlar, Koskar’ın tedavisinin sürdüğünü belirtirken, durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

Baba Koskar: “Verilmiş Sadakamız Varmış”
Emirhan’ın babası Kemal Koskar, kaza sonrası duygularını şu sözlerle paylaştı: “Verilmiş sadakamız varmış. Oğlumun durumu gayet iyi. Allah korudu.” Baba Koskar, oğlunun sağlığının yerinde olmasından dolayı büyük bir şükür içinde olduklarını ifade etti.

POLSEMDER’den Kimsesiz Vatandaşa Umut Eli: "Birlikte Daha Fazla Hayat Kurtarabiliriz" POLSEMDER’den Kimsesiz Vatandaşa Umut Eli: "Birlikte Daha Fazla Hayat Kurtarabiliriz"

Kazanın Detayları ve Süreç
Kaza sonrası olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Emirhan Koskar ve arkadaşlarına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Emirhan’ın arkadaşlarının da sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Akçaabat Halkından Geçmiş Olsun Mesajları
Kazanın duyulmasının ardından, Emirhan Koskar’ın ailesine ve kendisine Akçaabat’tan birçok geçmiş olsun mesajı geldi. Aile, kazadan sağ salim kurtuldukları için şükrettiklerini belirtti.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT