Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar...

Dolarda kriz: 7 liralık fark için resmen tarih verdiler Dolarda kriz: 7 liralık fark için resmen tarih verdiler
  1. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 1272 PERSONEL ALIMI YAPACAK Hazine ve Maliye Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alacak. Gelir Uzman Yardımcısı başvuruları, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü başlayıp, 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00'da sona erecek.

  2. ETİ MADEN 218 PERSONEL ALIMI YAPACAK Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında İŞKUR ve ÖSYM üzerinden personel alacak. Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'ne 162, Balıkesir'deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüğü'ne de 56 olmak üzere 218 yeni istihdam sağlanacak.

  3. TTK 46 PERSONEL ALIMI YAPACAK Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Zonguldak'ta görevlendirilmek üzere, yarışma sınavı ile 8. dereceden 2 Müfettiş Yardımcısı alacak.

  4. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya, Burdur ve Isparta illerinin kalkınması ve gelişmesinde vazifelendirilecek seyahat engeli olmayan 2 uzman personel alımı yapacak.

  5. UŞAK ÜNİVERSİTESİ 55 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK Uşak Üniversitesi Rektörlüğü KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle farklı pozisyonlar için 55 adet sözleşmeli personel alımı yapacak.

  6. TÜBİTAK 11 PERSONEL ALIMI YAPACAK TÜBİTAK, Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde görev yapmak üzere 11 araştırmacı alacak.

  7. REKABET KURUMU 25 UZMAN YARDIMCISI ALACAK Rekabet Kurumu, genel, iktisat ve bilişim kadrolarında toplam 25 rekabet uzman yardımcısı alacak.

  8. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1.608 PERSONEL ALIMI YAPACAK İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında farklı pozisyonlar için 1608 adet 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak.

  9. KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMU 15 UZMAN YARDIMCISI ALACAK Kişisel Verileri Koruma Kurumu, açık bulunan kadrolarda görev yapmak üzere 15 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı alacak.

  10. TÜRKİYE ENERJİ, NÜKLEER VE MADEN ARAŞTIRMA KURUMU 76 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, farklı pozisyonlarda toplamda 76 adet sözleşmeli personel alımı yapacak.

Ve diğer kurumların alım detayları da haberde yer alıyor. Bu alımlara başvurmak isteyen adayların belirtilen tarihler arasında gerekli başvurularını yapmaları gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ