Bana sakın Rizespor’un oynadığı futbolu anlatmayın inanmıyorum. Bu ezbere bu demode rezil futbolu. Bana sakın Gökhan Akkan’ı da anlatmayın.

Rizespor bu kaleciyle oynamak zorunda mı? Ayakta kalsa tutacağı toplar sırayla gol oldu kalesinde. Sadece Gökhan’a mı? Defansa, orta sahaya ve forvete karşıyım, her şeye karşıyım. VAR mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Hadi şimdi ne yapacaksınız ne cezalar vereceksiniz göreceğim? Ben Rizespor ile doğdun Rizespor ile öleceğim.

Ama geçen sezon olduğu gibi bu sezon da İstanbul takımlarıyla oynadığı takımlarla bu kadar farklı mağlup olan Rizespor’a karşıyım. Onun hocasına da karşıyım. Rizespor’un ilk iki maçına bakarsak Fenerbahçe’yi zorlar puanda alır düşüncesi hakimdi maç öncesi. Teknik adamlar rakip analizi yapar top kendisindeyken ve rakipteyken nasıl oynanması gerektiğini futbolcularına hafta içi tek tek anlatır. İlhan Palut’tan bu konuda hiç şüphem yok ama başarılı bir teknik adamın en büyük özelliği oyun içindeki hamleleridir. Fenerbahçe gibi güçlü bir kadroya kaybedebilirsinin kimsenin söyleyeceği bir şey olmaz. Ama böyle oynarsan böyle goller yersen söylenecek çok söz olur.

Kaleci Gökhan’ın bu tür hatalarla kaybettirdiği ilk maç değil dün gece ki karşılaşma. Yakın geçmişe bakın bu tür kritik zorluk derecesi yüksek maçları rakip adına kolaylaştıran isim oldu Gökhan. Bu sezon başı kadro planlaması yapılırken bu mevki de anlaşılan duygusal davranılmış. Artık bu saatten sonra yapmanızın bir anlamı yok evet transfer devam ediyor ama bu maçın travması çok ağır oldu bana göre. İlk iki maçtaki oyun ve sonuçtan sonra alınan farklı yenilgi oynanan oyun bir anda her şeyi sıradanlaştırdı.

Kimse kusura bakmasın sizin fark yediğiniz takıma bu sezon Süper Lig’e çıkan Göztepe sahayı dar ederken 2-0 geriden gelip puan almayı da başardı. Eğer iyi bir sezon geçirmek isteniyorsa transfer de kesenin ağzını açıp bu kadroda ki forma rekabetini güçlendirmek gerekir. Yok bu bize yeter derseniz boş tribünlere oynayan büyük maçlarda kabus gören bir Rizespor izleriz…