Emeklilere Sunulan Ayrıcalıklar

Protokol kapsamında emeklilere, üniversitenin sunduğu pek çok hizmet ve etkinlikten ücretsiz veya indirimli olarak faydalanma imkânı sağlanacak. Eğitim programları, sosyal tesisler ve spor olanakları gibi birçok alanda emeklilere özel ayrıcalıklar sunan bu kapsamlı iş birliği, emeklilere çeşitli avantajlar getirecek.

Eğitim ve Sosyal Olanaklar

ÇAYKUR’un Randevulu Çay Alım Sistemi Üreticiyi Sevindirdi ÇAYKUR’un Randevulu Çay Alım Sistemi Üreticiyi Sevindirdi

KTÜ, emeklilere yönelik çeşitli eğitim programları ve sosyal olanaklar sunmayı taahhüt ediyor. Bu programlar arasında:

Üçüncü Yaş Üniversitesi
Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi
Sürekli Eğitim Merkezi

Ayrıca, emeklilere yönelik çalıştay, panel, sempozyum ve konferanslar düzenlenecek. Yabancı dil eğitim programları ve uzaktan eğitim programları da ücretsiz veya indirimli olarak sunulacak. Üniversitenin sosyal tesisleri, spor tesisleri ve kütüphanelerinden emeklilerin faydalanabilmesi için kolaylık sağlanacak.

Bilgilendirme ve Destek

Emeklilere sağlanan ayrıcalıklar ve düzenlenecek faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeleri SGK İl Müdürlüğü yapacak. Bu bilgilendirmeler, “Emekliler Yılı” kapsamında hazırlanan internet sitesi ve diğer iletişim kanallarında yayımlanacak. SGK İl Müdürlüğü, üniversite ile iş birliği içinde çalıştay, panel, sempozyum ve konferans gibi etkinliklerin duyurulması, fiziki mekân temini ve konuşmacı sağlanması konularında da destek verecek.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, imzalanan bu protokol ile emeklilere daha fazla destek vermeyi ve onların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirttiler. Bu iş birliği, emeklilere sunduğu avantajlar ve fırsatlarla dikkat çekiyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA