Cenaze töreninde bir konuşma yapan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon’un önemli bir değerini kaybettiğini belirterek, “Prof. Dr. Erdöl, sadece bir bilim insanı olarak değil, yardımseverliği, nezaketi ve insanlara olan sevgisiyle de hatırlanacak. Onunla birlikte çalışma ayrıcalığına sahip olan bizler, onun anısını yaşatmak ve bilim dünyasına kazandırdığı değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Törene, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra T.C. Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı M. Cahit Turhan, KTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Ali Aydın Dumanoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek, çok sayıda akademisyen, idari personel ve Prof. Dr. Ragıp Erdöl’ün ailesi katıldı. Prof. Dr. Erdöl’ün vefatı, bilim dünyasında ve Trabzon camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Muhabir: BİROL SANCAK