Pala Dayı Bıyıklarını Kesme Teklifini Geri Çevirdi! Pala Dayı Bıyıklarını Kesme Teklifini Geri Çevirdi!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen InoSuit Programı kapsamında, Yıldız’ın üniversite-sanayi iş birliği için yaptığı katkılar, onu bu prestijli ödüle taşıdı. Yıldız, sanayi firmalarına yönelik tasarladığı “Teknoloji Atlası” ve “Inno House” araçlarıyla inovasyon yönetiminde örnek gösterildi.

InoSuit Programı'nda Büyük Başarı
2023-2024 Katma Değer Odaklı InoSuit Programı çerçevesinde Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nden iki önemli firmaya mentor olarak atanan Yıldız, inovasyon süreçlerine katkıda bulunarak dikkat çekti. Uzay Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi İnşaat Ticaret A.Ş. ve TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. firmalarındaki çalışmalar, Yıldız’ın inovasyon alanındaki liderliğini kanıtladı. Bu başarılı çalışmalar sayesinde Yıldız, Türkiye İnovasyon Haftası’nda (TIW24) düzenlenecek InoSuit Ödül Töreni’nde plaket almaya hak kazandı.

KTÜ'den Tebrik Mesajı
KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Doç. Dr. Yıldız’ı bu büyük başarısından dolayı tebrik etti. Üniversiteden yapılan açıklamada, Yıldız’ın üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmedeki rolünün altı çizildi. KTÜ, inovasyon ve teknoloji alanındaki bu öncü çalışmalarıyla adını duyurmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK