Şehit Ailesine Taziye Ziyareti ve Köprübaşı'nda Vatandaşlarla Buluşma Şehit Ailesine Taziye Ziyareti ve Köprübaşı'nda Vatandaşlarla Buluşma

Ayar, MHP olarak vatan, bayrak ve millet sevgisinin her şeyin önünde geldiğini belirterek, “55 yıllık köklü bir siyasi partinin temsilcileri olarak günlük plan ve çıkar hesabı peşinde değil, ülkemizin birlik ve dirliği için ne gerekiyorsa yaparız. Cumhur İttifakı'nı önemsiyoruz çünkü içeride ve dışarıda küresel emperyalizme meydan okumasak, dik durmasak, ülke olarak bedelini çok ağır öderiz,” dedi.

MHP Trabzon teşkilatlarının birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini vurgulayan Ayar, “Bizim için siyaset, önce erdemli ve ahlaklı olmayı gerektirir. Başımız dik bir şekilde yolumuza devam ediyoruz ve veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Birlik ve beraberliğimiz, bazı şer odaklarını rahatsız edebilir, ancak biz art niyet ve ihanet olmadıkça her türlü eleştiriye açığız,” ifadelerini kullandı.

Ayar, MHP'nin seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olduğunun altını çizerek, “Bizim siyaset anlayışımız, seçimden seçime sandıktan sandığa değil. Her zaman toplumun her kesimiyle birlikteyiz. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli de bu noktada çok hassas ve bizi sürekli motive ederek gücümüze güç katmaktadır,” diye konuştu.

Toplantı sırasında Ayar, büyük bir üzüntüyle amcasının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği haberini aldı. İki ay önce diğer amcası Salih Ayar’ı kaybeden Ömer Ayar, bu kez de amcası Hüseyin Ayar’ın vefatıyla acı üstüne acı yaşadı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN