%95 Başarı Oranı
Of İlçe Nüfus Müdürlüğü, sürücü belgesi ve kimlik kartı yenileme çalışmalarında yüzde 95 başarı oranına ulaştı. Müdür Emin Ulu, kalan yüzde 5’lik kesim için yıl sonunu beklemeden işlemlerini tamamlamaları gerektiğini belirtti. Yeni tip kimlik ve sürücü belgelerinin hızlı ve güvenli işlem yapma avantajı sunduğunu vurgulayan Ulu, bu belgelerin resmi ve özel kurumlarda büyük kolaylık sağladığını ifade etti.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’den Çöp Krizine İlişkin Açıklama: "Ortahisar Belediyesi Yalnız Değil" CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’den Çöp Krizine İlişkin Açıklama: "Ortahisar Belediyesi Yalnız Değil"

ALO 199 İle İletişim Kolaylığı
Kimlik ve sürücü belgelerini kaybeden vatandaşlar için ALO 199 hattını veya Nüfus Müdürlüklerini kullanarak hızlıca yardım alabileceklerini belirten Ulu, ayrıca vatandaşların güvenlik açısından kartlarını kurumlarda bırakmamaları gerektiğine dikkat çekti.

Personelden Büyük Özveri
Ulu, Nüfus Müdürlüğü personelinin özverili çalışmaları sayesinde bu başarıya ulaşıldığını ifade ederek, tüm personele teşekkürlerini iletti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN