Onuachu, Trabzonspor İçin Her Şeyi Göze Aldı

Trabzonspor'dan kiralık olarak Southampton'a dönen Paul Onuachu, İngiliz kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı. 30 yaşındaki Nijeryalı forvet, Southampton'da forma giyme şansını kaybederken, bonservisiyle birlikte Trabzonspor’a transfer olmak istiyor. Ancak, Trabzonspor'un Southampton’ın istediği 15 milyon euro bonservis bedelini ödemesi imkânsız görünüyor.

Futbolcular Maç Yoğunluğundan Şikayetçi: UEFA ve FIFA’ya Tepkiler Büyüyor Futbolcular Maç Yoğunluğundan Şikayetçi: UEFA ve FIFA’ya Tepkiler Büyüyor

Genk’in Teklifini de Reddetti

Genk sportif direktörü De Conde, Onuachu'nun Belçika ekibine geri dönmesi için yapılan teklifi de reddettiğini açıkladı. De Conde, Voetbal Primeur'a verdiği demeçte, "Paul Onuachu, Genk benim evim ve öyle kalacak. Bir gün eve döneceğim. Ama şu anda yurtdışında tatmaya devam etmek istiyorum' dedi. Onuachu, Trabzonspor’a dönmek istiyordu ve başka teklifleri değerlendirmemesinin arkasında Türk ekibine duyduğu özlem yatıyordu." ifadelerini kullandı.

Onuachu’nun Genk Performansı Unutulmaz

Genk formasıyla 4 yıl boyunca sahada mücadele eden Onuachu, çıktığı 134 maçta 85 gol ve 10 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Onuachu’nun Trabzonspor’a dönme isteği, onun futbol tutkusunun ve Türk ekibine olan bağlılığının bir göstergesi oldu.

Kaynak: FOTOSPOR