“BURASI SAHİPSİZ, NEDEN TRABZON KAPATILMADI?”

Ordu-Giresun Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili alınan kararı eleştiren Mustafa Adıgüzel, bu durumun teknik değil, taktik bir konu olduğunu savundu. Adıgüzel, “Ordu ve Giresunlu hemşehrilerimiz, Samsun, Trabzon ve Giresun’a yönlendiriliyor. Nüfuslarına göre bu havalimanlarındaki sefer sayıları çok daha fazla. Burası sahipsiz” dedi.

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

“SEFERLERİ DİĞER HAVALİMANLARINA KAYDIRMA OPERASYONU”

Adıgüzel, Ordu-Giresun Havalimanı’nın kapatılmasına gerek olmadığını belirterek, tadilat bahanesiyle seferlerin diğer havalimanlarına kaydırıldığını söyledi. “Bu havalimanı kapatılarak fiyatlar yükseliyor, vatandaş yollara düşüyor. Neden Trabzon’u kapatmadınız? Bu tadilat bir bahane, seferleri diğer havalimanlarına kaydırma operasyonu” ifadelerini kullandı.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Adıgüzel, Ordu-Giresun Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili durumu Meclis gündemine taşıdığını ve konunun arkasında durmaya devam edeceğini belirtti. “Sefer sayılarını artırmak yerine burayı kapatmak, hemşehrilerimize yapılmış büyük bir haksızlık” diyen Adıgüzel, bu kararın takipçisi olacağını söyledi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN