Proje kapsamında sabah 08.00-10.00 saatleri arasında sunulan çorba ikramı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu yeni hizmetle hastanelere gelen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya’dan İklim Krizi Uyarısı: “Bilim Işığında Gerekli Önlemleri Almalıyız” Ortahisar Belediye Başkanı Kaya’dan İklim Krizi Uyarısı: “Bilim Işığında Gerekli Önlemleri Almalıyız”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, sosyal sorumluluk projelerinin Ordu genelinde hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Bu proje, sosyal belediyecilik anlayışımızın bir parçası olarak hastanelerimize de taşındı. Daha önce üniversitelerde, pazar yerlerinde, kütüphanelerde ve gençlik merkezlerinde başlattığımız çorba ikramını, şimdi de Ordu Devlet Hastanesi, Araştırma Hastanesi, Ünye ve Fatsa Devlet Hastanelerinde hayata geçirdik. İlçelerimizden sabahın erken saatlerinde hastanelere gelen vatandaşlarımıza sıcak bir ikram sunmak istedik,” dedi.

Proje, hafta içi her gün devam edecek ve Ordu’da sosyal belediyecilik uygulamalarının bir örneği olarak vatandaşlara hizmet sunmayı sürdürecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN