Köy halkıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kaya, "Bugün burada sizlerle buluşmaktan çok memnunum. Köyümüzde büyüdük, birlikte büyüdük. Şimdi ise Ortahisar Belediye Başkanı olarak milletimizin hizmetindeyiz. Elimizden geldiğince Trabzon'un her mahallesine hizmet götürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Son Seçim Anketi: CHP, AK Parti'ye Fark Attı! Son Seçim Anketi: CHP, AK Parti'ye Fark Attı!

Bayramların birlik, beraberlik ve dostluğun pekiştiği zamanlar olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, "İstiyoruz ki ülkemizde her gün bayram tadında olsun. Siyasetçi olarak görevimiz bu güzel topraklarda huzur içinde yaşamaktır. Hep birlikte üretelim, adaletle bölüşelim" ifadelerini kullandı.

Adalet ve doğru yönetim vurgusu yapan Başkan Kaya, "Eğer bir yerde yanlış yapılıyorsa, partizanlıktan ve ayrımcılıktan vazgeçip doğruyu savunmalıyız. Ortahisar'ın her kuruşunu namus bilerek kullanıyoruz, tasarruf ilkesine bağlı kalıyoruz. Çalışmayanı sevmeyiz, herkesin emek vermesi gerektiğine inanıyoruz. Görev süremiz boyunca gece gündüz çalışacağız, halkımızın her ihtiyacına koşacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Kaya, bayramlaşma programına katılan vatandaşların taleplerini dinledi ve köyde yaşanan ulaşım ve su sorunlarıyla ilgili çözüm yolları arayacaklarını belirtti. Programın sonunda köy okulunun yeniden açılması talebine destek vererek, "Nerede ihtiyaç varsa orada olacağız" dedi ve katılımcılarla bayramlaştı.

Muhabir: BİROL SANCAK