Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Belediyenin yürüttüğü sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalye yardımları sürüyor. Belediyenin Whatsapp Çözüm Hattına yapılan başvurular üzerine Ebru Cansız ve Yusuf Mutlu'ya tekerlekli sandalye yardımı gerçekleştirildi.

Heyecan ve Mutluluk Dolu Anlar

Aydınlıkevler mahallesinde ikamet eden Ebru Cansız ve 3 Nolu Erdoğdu mahallesinde ikamet eden Yusuf Mutlu, tekerlekli sandalyelerini teslim alırken büyük heyecan ve mutluluk yaşadılar. Başkan Kaya, ailelerle yakından ilgilenerek desteklerinden dolayı teşekkür aldı.

Başkan Kaya: “Engelli Bireylerimize Destek Olmak, Öncelikli Görevlerimiz Arasındadır”

Göreve geldiği günden beri engelli bireylere özel bir duyarlılık gösteren Başkan Kaya, “Engelli bireylerimize maddi ve manevi her açıdan destek olmak, Ortahisar Belediyesi olarak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır. Allah göstermesin, herkes böyle bir durumla karşılaşabilir. Bu nedenle empati yaparak kendimizi bu vatandaşlarımızın yerine koymalıyız. Onların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için hem bireysel hem de kurumsal olarak bizlere birçok sorumluluk düşüyor. Yusuf ve Ebru kardeşlerimizin mutluluğunu ve heyecanını görmek beni de ziyadesiyle duygulandırdı. Çok sevinç duyduğum, günüme anlam katan bir ziyaret oldu. Belediye personelimize ve taleplerini bize ileten ailelerimize teşekkür ediyorum. Ebru kızımıza ve Yusuf kardeşimize yaşamlarını çok güzel ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini diliyorum,” şeklinde konuştu.

Evde Bakım Hizmetleri Devrede

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Yusuf Mutlu’ya, Ortahisar Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ekibinde yer alan berber tarafından saç tıraşı da yapıldı. Başkan Kaya, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak adına verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU