Ekipler İlk Günden Beri Sahada
Ortahisar Belediyesi, 20 Eylül’de başlayan şiddetli yağışların ardından su baskınları ve heyelanlar nedeniyle kapanan yolları açmak ve temizlik çalışmalarını yürütmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın talimatıyla sahaya çıkan ekipler, Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebioğlu'nun koordinasyonunda, ilçe genelinde selin izlerini silmek için 7/24 esasına göre çalışıyor.

Kapanan Yollar Açıldı, Hafriyatlar Temizlendi
Fen İşleri ekipleri, Arsin, Araklı ve Sürmene’de sel ve heyelan nedeniyle kapanan yolları açarak, çamurla kaplı yolları yıkama ve hafriyat kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte mağdur olan vatandaşların taleplerine anında cevap veren ekipler, günlük hayatın normale dönmesi için büyük bir çaba sarf ediyor.

Malkoç, 8 Yılda Kamu Denetçiliği Kurumu’na Büyük İvme Kazandırdı Malkoç, 8 Yılda Kamu Denetçiliği Kurumu’na Büyük İvme Kazandırdı

Başkan Kaya: "Vatandaşımızın Yanındayız"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, "Afetten etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün imkanlarımızla sahadayız ve yaraları el birliğiyle saracağız" dedi. Ayrıca Başkan Kaya, sel bölgesinde çalışan tüm personeline teşekkür etti.

Vatandaşlardan Teşekkür
Sel ve heyelan afetlerinin yaşandığı mahallelerin sakinleri, Ortahisar Belediyesi’ne ve Başkan Ahmet Kaya’ya minnettar olduklarını dile getirdiler. Araklı Ortaköy Mahallesi sakini Muzaffer Şahintaş, "Bize ilk gelen belediye Ortahisar Belediyesi oldu. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA