Özel gereksinimli öğrenciler Ömer YILMAZ, Ahmet ÜMÜZER, Yusuf ADANUR ve Edanur ALBAYRAK için düzenlenen bu özel törende, kendileri için hazırlanan pastayı keserek mezuniyetlerini kutladılar. Müzik eşliğinde eğlenip, oyunlar oynayan öğrenciler, unutulmaz bir gün geçirdiler.

Trabzon’da Şok Saldırı! Doktora Motosiklet Kaskıyla Saldırdılar Trabzon’da Şok Saldırı! Doktora Motosiklet Kaskıyla Saldırdılar

Programa Trabzon Kent Konseyi Engelli Meclisi Savaş YOL, geçmiş dönem Trabzon Kent Konseyi Başkanlarından Nusret ONUR, Trabzon Şehit Aileler Derneği Başkanı Şeref İŞLER, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özel Birey Yaşam Kulübü Koordinatörü Emre YEŞİLYURT, Trabzon Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcıları Ali HAYDAROĞLU, Mustafa AKYÜZ, özel eğitim öğretmenleri Saliha YILMAZ, Şeyma ERTÜRK, Trabzon Otizm Dernek Başkan Yardımcısı Süheyla KUVVET ve aileler katılım sağladı.

Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılması ve desteklenmesi adına önemli bir adımı temsil etti.

Editör: Birol Sancak