43 YILLIK TECRÜBE

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “43 yıllık ticari tecrübemiz var. Bilgimizi dostlarımızla paylaşmayı ilke edindik. Her işin başı eğitimdir. Özgüneş olarak insana yatırıma önem veriyoruz. 43 yıllık ticari geçmişimizde bizlere destek olan iş ortaklarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DE TEK

Güneş, “Bu etkinliğimizde yeni bir proje de imza attık. Yeni iş kuracak girişimcilere yüzde 50 destek sağlıyoruz. Özgüneş olarak anahtar teslim iş yeri teslimleri yapacağız. Sistem, bilgi işlem, denetleme Özgüneş’ten olacak. Para kişinin elinde kontrolü Özgüneş’te olacak. Bizimle çalıştığı müddetçe desteğimiz devam edecek. Zarar edilmesi sıfırdır. Kar etmesi girişimcinin kendi elinde. Özgüneş ailesi olarak ticarette heyecanı olanları iş yerimize bekliyoruz. Farkındalığımız yatırımlarımızı hep ticaretimize yapmak oldu. Ekonomiye katkı sağlamak için 43 yılımızı verdik. Projemiz Türkiye’de tek. İş dünyasına anlattık. İş dünyası da destek oluyor. Gelecekte çok güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.

GÜZEL PROJELER

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, “Halis Güneş burada 500 kişiye istihdam sağlıyor. Bunlar kolay değil. Halis Bey güzel bir proje daha yaptı. Trabzon milliyetçisiyim. İş kuracak girişimcilere Halis Güneş’in verdiği yüzde 50 desteğe yüzde 5’te ben ekliyorum. Yüzde 55 olsun” ifadesine yer verdi.

Devlet resmen açıkladı! Dolar aralık ayında bu rakama çıkacak Devlet resmen açıkladı! Dolar aralık ayında bu rakama çıkacak

GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şu ifadelere yer verdi: “Halis Güneş ilçemize katma değer sağlıyor. İlçemize ve bölgemize hizmet ediyor. Yerel yöneticiler olarak bizler de girişimcilere destek olacağız. Kendisine ilçemize kazandırdığı hizmetler için çok teşekkür ediyoruz.”

43 YILLIK SERÜVEN

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halis bey, 43 yıllık ticari serüveni anlattı. Başarının sırrı işini sevmek ve çalışmaktır. Hakkını vererek yapılan işte başarı kaçınılmazdır. Bölgemizin 7 ili ve ilçelerine hizmet veren Özgüneş’in başarılarını dinledim. Ticaretle uğraşıyorsunuz, krizlerle de karşılaşılabilir. Yıllar içinde edinilen tecrübe krizleri hafif geçirmeye katkı sağlayacaktır. Halis bey ve Özgüneş ailesine satış etkinliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Muhabir: AYŞEN KARABİNA