Pınar Altuğ Rize'de Çay Topladı!
Geçtiğimiz hafta sonunu Rize’de geçiren Pınar Altuğ Atacan, ünlü Çeçeva çay bahçesinde çay topladı. Yoga kampı için geldiği Rize'de doğayla buluşan ünlü oyuncu, Çayeli ilçesinde bulunan Haremtepe köyündeki çay bahçesine girerek, çay toplamanın keyfini yaşadı. Çay toplarken verdiği pozları sosyal medyada paylaşan Altuğ Atacan, “Çay toplamak gerçekten harika bir deneyim” ifadelerini kullandı.

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Karadeniz Lezzetlerine Hayran Kaldı
Rize gezisinin yanı sıra Artvin’e de uğrayan Pınar Altuğ, muhlama ve mısır ekmeği gibi Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmayı da ihmal etmedi. Karadeniz’in doğası ve yemeklerine olan sevgisini dile getiren ünlü oyuncu, “Muhlama yemeden olmaz, mısır ekmeği ise enfesti” şeklinde konuştu.

Mençuna Şelalesi'nde Serinledi
Karadeniz turuna Artvin’de devam eden Pınar Altuğ, Arhavi ilçesinde yer alan Mençuna Şelalesi’ne çıktı. 400 basamak tırmanarak ulaştığı şelalede yüzerek serinleyen oyuncu, şelale deneyimini de sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. "Karadeniz'in serin sularında olmak muhteşem bir deneyimdi" diyen Altuğ, Karadeniz’de unutulmaz anlar yaşadığını belirtti.

Kaynak: İHA