Çaykur Rizespor maçında tribünlerden yükselen istifa sesleri için taraftarlar ne dedi?

Geçtiğimiz Cumartesi günü Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup olmuştu. Özellikle konuk takımın 2-0’lık üstünlüğü yakalamasının ardından tribünlerden ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yankılanmıştı. Henüz üçüncü haftada yaşanan bu gelişmelerin ardından Taka Gazetesi olarak sokağa indik, ‘istifa’ tezahüratlarıyla ilgili mikrofonları taraftarlara uzattık. Yönetimin istifa etmesini gerektiğini söyleyen de oldu, yönetime sabır gösterilmesi gerektiğini de. İşte taraftarların değerlendirmeleri;

RİZE’YE YENİLMEK BİZİ TAMAMEN BİTİRDİ!

Haşim Çelik, “Trabzonspor, Rizespor maçında atılan sloganları haklı buluyorum. Bu yönetimden bir şey olmaz. Galatasaray’a hadi diyelim ki yenildik, Rize’ye yenilmesi bizi tamamen bitirdi. Yönetimin derhal istifa etmesi lazım ya da yeni futbolcuları derhal getirmeleri lazım. Trabzonspor bitmiştir başka türlü alternatifi yok” dedi.

ATILAN SLOGANLARA ÇOK KIZIYORUM…

Nevin Eyüboğlu, “Ben bu atılan sloganlara çok kızıyorum. Trabzonspor her zaman başarılı olacak diye bir kaide yok. İyisinde de kötüsünde de Trabzonspor’a destek olmalıyız. Bu yaşıma geldim Trabzonspor’u şampiyon gördüm, çok şükür. Bu yüzden Trabzonspor’a agresif olmak yerine arkasında olalım. Trabzonspor’u sevmesem buralara kadar gelmem. Trabzonspor bir tanedir” ifadelerine yer verdi.

DEĞİŞİKLİK GEREKİYOR AMA BEKLEMELİYİZ

Baha Aydın, “Trabzonspor için bir değişiklik gerekiyor mu gerekiyor ama biraz daha beklememiz gerekiyor. Bir değişiklik olması için bir gözlemin daha yapılması gerekiyor. Atılan sloganları doğru bulmuyorum. Bu takım sonuçta şampiyon oldu” açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR DİĞER TAKIMLARDAN GERİDE KALDI!

İsmet Alemdağ,“Transfer yapamadılar, yapmak istemediler herkes takımı aldı kurdu, takır takır oynatıyor. Trabzonspor şu anda çok geride kaldı. Trabzonspor böyle giderse kümeye kadar inebilir. Onun için transfer şart, yönetim çalışıyor ama geride kaldı. Bir santrforun peşine takılı kaldık. Başka birini alabilirler” ifadelerini kullandı.

SEZON BAŞI SABIR ŞART!

Mehmet Koz, “Sezon başı biraz daha sabretmemiz lazım, ön yargılıyız. Yapılan sloganları haklı bulmuyorum. Taraftarın biraz sabırlı olması lazım” dedi.

AYŞE SANCAK