Fındık Fiyatlarına Tepki: 225 TL Olmalı

Açıklanan fındık fiyatının üreticinin emeğini karşılamadığını vurgulayan Turhan, “Enflasyonun yüksek olduğu, maliyetlerin arttığı dönemde 130 TL’lik fındık fiyatı kimseyi memnun etmemiştir. Üreticimiz fındığın gerçek değerini almalıdır. Bu dönemde 225 TL olmalıydı, verilen fiyat çok düşük” ifadesini kullandı.

Ortak Akıl ve Belediyeler

Belediyelerin çalışmalarını takdir eden Turhan, şunları ekledi: “Şehirde belediyelerin borçları üzerinden bir polemik var. Halkımız altyapı, üstyapı, imar, kültür, turizm gibi sorunların çözümünü bekliyor. Son 15 gündür kısır tartışmalar yaşanıyor. Ortak akılla çok daha iyi işler başarabiliriz. Trabzon’un kaybedecek 5 yılı yok. Halka dönük yapılan projeleri takdir ediyorum ve yapanlara teşekkür ediyorum.”

Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi

Saadet Partisi’nin Geleceği Parlak

Turhan, “Sorunları basın ya da sosyal medya aracılığı ile yetkililere duyurmaya çalışıyoruz. Şehrin bir paydaşı olarak ortak aklı dinleyecek bir toplantı olmadı. Şikayetçi değiliz, fakat şehri yönetenler paydaşlara, siyasi partilere ve STK’lara değer vermelidir. Saadet Partisi genel başkan değişikliğine gitti. Genç bir başkan geldi ve ülkemizin meselelerine eğilecek. Saadet Partisi’nin gelecekte önü açıktır. Partimizin ilke ve prensiplerini halka buluşturacağız” diye konuştu.

Muhabir: ELİF ERTOP/RAZİYE KOÇ/SERAP BEREKETOĞLU/BİROL SANCAK