“TAKİPÇİSİ OLMAYACAĞIZ”

Başkan Kurukız, Fidanbaşı Mahallesi muhtarının seçimden sonra CHP ilçe başkanı olduğunu ve muhtar olduğu bilinmesine rağmen ilçe başkanlığı görevini üstlendiğini ifade ederek, “Biz de CHP’nin ilçe başkanının çalışmalarının takipçisi olmayacağımızı kendilerine ilettik. Üzerimizde vebal var ve vatandaşımızın her türlü hizmetine varız. Hizmetimizi vereceğiz, bu konuda en ufak sıkıntı yok,” dedi.

Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı

“MÜLKİYET KUTSALDIR”

Kurukız, mülkiyetin kutsal olduğunu vurgulayarak, “CHP ilçe başkanı, 30 mahalle muhtarını arayarak eyleme destek vermelerini istedi. Belediyenin önüne gelen yürüyüşte hiçbir mahalle muhtarımız olmadı, CHP ilçe başkanı da gelmedi. Meydanda yapılan açıklamada milleti yönetti. Satışı yaptığımız arazilerin tamamı satılmadı. Örgütsel bir çalışma sonucunda durum çarpıtıldı. Devletin ve belediyenin malı kutsaldır. Satışa çıkardığımız arazilerle ilgili mahalle muhtarlarımızı ve dernek başkanlarımızı bilgilendirdik. Vatandaşlarımız, ‘Satışa çıkarsa biz alırız’ dedi ve bu araziler satışa çıktı,” şeklinde konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN