Şenliğe, Sütpınar Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören öğrencilerle, yaz Kur’an Kursları’nda eğitim gören yaklaşık 150 öğrenci katıldı. Etkinliğe, Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, eski Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, KOSGEB Kobi Geliştirme Dairesi Başkanı Asım Türkmen, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz, Şalpazarı İlçe Müftüsü Adem Orhan, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen, Kur’an Kursu öğretmenleri ve çok sayıda imam hatip de yer aldı.

Trabzonlu Terzi Çırağı Gülhanım Başaran Yılın Çırağı Seçildi Trabzonlu Terzi Çırağı Gülhanım Başaran Yılın Çırağı Seçildi

Piknik ve Spor Şöleni'nde, öğrenciler çimlerde topluca öğle namazı kıldıktan sonra Av. Hilmi Türkmen tarafından yemek ikramı aldı. Yemekler, eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş tarafından dağıtıldı.

Spor etkinliklerinde ise öğrenciler, futbol, voleybol, halat çekme yarışmaları ve yürüyüşlerle keyifli vakit geçirdi. Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, Şalpazarı İlçe Müftüsü Adem Orhan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Av. Hilmi Türkmen’e teşekkür ettiler.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA