TFF 3. Lig 4. Grup'ta gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Sebat Gençlikspor, transfer harekatına devam ediyor. Daha önce Efeler 09 SFK’dan sağ kanat oyuncusu 30 yaşındaki Burak Özbakır, Fatsa Belediyespor’dan 24 yaşındaki stoper Ertuğrul Usta, Tokat Belediye Plevnespor’dan 25 yaşındaki sağ bek Furkan Şan ve Orduspor 1967’den 35 yaşındaki golcü oyuncu Taha Balcı’yı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, son olarak gurbetçi oyuncu Muhammet Akif Akbulut’u kadrosuna dahil etti. 24 yaşındaki oyuncu hem sağ hem de sol kanatta görev yapabiliyor.

Sebat Gençlikspor’dan Açıklama

Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor Çaykur Rizespor’un Patronu, Hataları Oyuncularına Görüntülü Olarak İzlettiriyor

Sebat Gençlikspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, gurbetçi oyuncu sağ ve sol açık mevkisinde oynayan Muhammet Akif Akbulut ile anlaşmıştır. Kendisine camiamıza hoş geldin diyor ve Sebat Gençlikspor forması altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sebat Gençlikspor’un bu transfer hamlesi, takımın kanat bölgelerini güçlendirerek, gelecek sezon şampiyonluk hedefine ulaşma yolunda önemli bir adım olacak. Yeni sezonda Sebat Gençlikspor’un nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN