Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Sebat Gençlikspor, ilk yarıyı 28’inci dakikada Veysel Sönmezsoy’un kaydettiği golle 1-0 önde kapatmayı başardı.

VEYSEL ŞOV YAPTI

İkinci yarıda adeta fırtına gibi esen Sebat Gençlikspor, 61’inci dakikada Zekeriya ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Kırmızı-Beyazlılar, 69 ve 71’inci dakikalarda Veysel Sönmezsoy ile peş peşe 2 gol daha bularak bir anda 4 farklı üstünlüğü yakaladı. 4-0. 77’de Ziya Alkurt, farkı iyice açan isim oldu: 5-0. 83’üncü dakikada Sebat Gençlikspor’un genç oyuncusu Emirhan Mısır, oyuna sonradan girdiği karşılaşmada skoru belirleyen isim oldu: 6-0. Karşılaşmayı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanan Sebat Gençlikspor, zirve yolunda lider Zonguldak Kömürspor’u takibini sürdürdü.

STAT: Yavuz Selim

HAKEMLER: Enes Kanpara ***, Cihat Sevi ***, Abdulsamed Yeşilbaş ***

SEBAT GENÇLİK: Taha Ayan***, Emrah Çırak***, Mert Özmen***, Burak Can*** (Dk. 81 Onur Seis**), Oğuzhan Kandemir***, Ziya Alkurt***, Burak Özbakır*** (Dk. 77 Taha Balcı**), Furkan Şan*** (Dk. 67 Selman Faruk**), Rıdvan Bingöl*** (Dk. 77 Enis Seis**), Veysel Sönmezsoy****, Zekeriya Berk*** (Dk. 81 Emirhan Mısır***)

Şenol Güneş, Öğrencilerinden Trabzonspor Gibi Oynamalarını İstedi... Şenol Güneş, Öğrencilerinden Trabzonspor Gibi Oynamalarını İstedi...

TEPECİKSPOR: Amaç Ulaş*, Emir Mustafa*, Sezer*, Özgür Deryol* (Dk. 56 Özgür Can*), Abdurrahman* (Dk. 70 Ufuk Ayaydın*), Ertuğrul*, Arda* (Dk. 78 Berat*), Rauf*, Ramazan*, Hakkı* (Dk. 78 Erçağ*), Eyüp Ensar* (Dk. 56 Anıl Kara*)

GOLLER: Dk. 28, 69 ve 71 Veysel Sönmezsoy, Dk. 61 Zekeriya Berk Bulut, Dk. 77 Ziya Alkurt, Dk. 83

Emirhan Mısır (Sebat Gençlikspor)

Muhabir: BİROL SANCAK