Vatandaşlar, sosyal medyadan da en çok bu konuyu dile getiriyor ve talep ediyorlar. Özellikle maç akşamları yaşanan trafik sıkışıklığı vatandaşlardan tepki topluyor. Genç, bu yüzden bu projeyi bu kadar sahiplendi ve üzerinde duruyor. Hayata geçirmek için büyük gayret sarf ettiğini görüyoruz.

Başkan Genç, projeyi hayata geçirdiğinde hem şehrin yıllardır süren beklentisi son bulacak hem de Trabzon’un trafik sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak. Genç’in bu manada sorumluluğu ağır. Ancak şehrin de ona güveni tam. Trabzon’u kalkındıracak, sınıf atlatacak bu projede Ahmet Metin Genç’in imzası olacaktır. Başkan Genç, göreve geldiğinden beri bu konuda baya yol alındı. Bundan en büyük etken Başkan Genç’in kararlılığı oldu.

DİYARBAKIR YOLUNU ARŞINLADILAR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 2019-2024 yılları arası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Şehirde de iz bırakacak eserlere imza attı. Görev süresi bitince de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır Valisi olarak atandı. Kente iz bırakan Zorluoğlu’nu belediyedeki çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Dönemin büyükşehir belediye meclis üyesi Mustafa Bayındır’ın kafile başkanlığındaki meclis üyeleri Zorluoğlu’nu Diyarbakır’da ziyaret ettiler. Zorluoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Baki kalan gök kubbede hoş bir seda imiş. Trabzon’a birlikte hizmet ettiğimiz meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımla hasret giderdik” dedi.

TRABZONSPOR’DALAR

TTSO Meclis Üyesi Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, Sina Pırlanta markasını Trabzon’a getirdi. Forum AVM’de geçtiğimiz aylarda da görkemli şekilde açılışını yaptı. Trabzon’da misafir ettiği Sina Pırlanta CEO’su Zafer Angın’la Trabzonspor kulübünü ziyaret eden Kara, “Bordo-Mavi renklere aşığız. Trabzonspor’umuzda Zafer beyle keyifli zaman geçirdik” dedi.

PAZAR ESNAFINA BEREKET DOLU ZİYARET

Vakfıkebir'de Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Vakfıkebir Müftüsü Şükür Küçük, pazar esnafına bereket dolu ziyaret yaptı. Küçük, müftülük görevlileriyle birlikte, ilçenin pazar esnafını ziyaret ederek gönüllere dokundu. Güler yüzlü esnafla gerçekleşen sıcak diyaloglar, haftanın ruhunu yansıtırken Müftü Küçük, her bir esnafın Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutlayarak bol kazanç, bereket ve huzur dileklerinde bulundu.

MHP TRABZON’DA ÜLKÜCÜLERE SAHİP ÇIKIYOR

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar yıllardır unutulan mezarlarının yeri bile hatırlanmayan ziyaret dahi yapılmaya ülkücü şehitlerine vefa örneği göstermeye devam  ediyor. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar bu kez de  1979 yılında İstanbul'da bir kahvehanenin taranması ile hayatını kaybeden 4 çocuk babası Trabzon Sürmeneli ülkücü şehit Fahrettin Yazıcı'nın mezarı ziyaret etti. Yıllar sonra ülkücü şehitlerin hatırlanması en çok aileleri mutlu ediyor.  MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’a teşekkür eden aileler" Ömer başkanımızdan Allah razı olsun. Vatan bayrak için ömrünü feda edenler hepimizin onurudur şehitlerimizi asla unutmamalıyız"  dediler.

ORTAHİSAR BÖLGEDE

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Ahmet Kaya’nın talimatıyla ve Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebioğlu’nun koordinasyonunda Araklı ilçesinde yaraları sarmaya yardımcı oldu. Müdür Hamzaçebioğlu, Araklı Kaymakamlığının başkanlığında Araklı’da oluşturulan Kriz Koordinasyon Merkezine 2 JCB, 2 kamyon, 2 sal kasa, 2 binek araç ve 20’si sahada olmak üzere 30 personelle birlikte intikal ettiklerini söyledi. Kriz masasının sevk ve idaresinde sahadaki ilgili alanlara müdahale ettiklerini ve yapılan çalışmalara katıldıklarını belirten Hamzaçebioğlu, “Yaşanan olumsuzlukların giderilmesi ve hayatın yeniden normale dönmesi için Ortahisar Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla çalışmalara katılıyoruz” dedi.

HAYIRLI OLSUN DEDİ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Aytemiz’i makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Aytemiz ise Başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

BEŞİKDÜZÜ AK PARTİ’DE NELER OLUYOR?

Beşikdüzü AK Parti İlçe Teşkilatında çalkantılı günler yaşanıyor. AK Parti Beşikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Atilla Gündoğdu İlçe Başkanı İsa Kahraman’a tepki göstererek görevinden istifa etti. AK Parti Beşikdüzü Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Atilla Gündoğdu, sadece kendisinin değil teşkilatın diğer kademelerinde görev yapan parti mensuplarının da İlçe Başkanının tavırlarından büyük rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, önümüzdeki günlerde Büyükliman Bölge Temsilcimiz Tuncay Hacıfettahoğlu’na istifası ile ilgili bir açıklama yapacağını ve yaşananları kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. AK Parti Beşikdüzü’nde bazı ilçe yönetim kurulu üyelerinin de ilçe başkanının yönetim şeklinden duydukları rahatsızlık nedeniyle toplantılara katılmadıkları ifade ediliyor. İlçe Başkanı İsa Kahraman’ın, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan kongrede adı adaylık için geçen kişilerden büyük rahatsızlık duyduğu ve koltuğu kaybetme telaşı ile üst üste hatalar yaptığı belirtiliyor. Yaşanan bu olumsuzluklardan sonra Beşikdüzü’nde, İl Teşkilatının ve Genel Merkezin bir değişime gitmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Gaziye Ziyaret Gaziye Ziyaret

VAKFIKEBİR’DE YAKUP KOYUN SESLERİ

AK Parti’de İlçe Kongreleri için takvim netleşmek üzere. Vakfıkebir’de kan kaybeden AK Parti’nin, yeni bir heyecan ve yeni bir yönetimle yükselişe geçebileceği konuşuluyor.

Vakfıkebir İlçemizde İl Yönetim Kurulu Üyesi, İş Adamı Yakup Koyun’un, İlçe Başkanı olarak görevlendirileceği güçlü bir şekilde seslendiriliyor. Yakup Koyun’a ilçeden de her kesimden destek var.

Editör: Ayşe Sancak