"Trabzonspor'un sıkıntılarını görebiliyorum. Trabzonspor çok büyük başarılar elde etti. Son şampiyonlukla bunu taçlandırdı. Kadroda büyük değişimler oldu. Bu kadrodan ideale yakın bir 11 çıkarmak istiyoruz. Tüm Trabzonspor taraftarının keyif alacağı bir oyun istiyoruz. Devre arasına kadar bu takımı en iyi şekilde yarıştırabilmek amacındayız. Trabzonspor'un şu anda artıları da var eksileri de var. Oyuncularla ilgili bir şikayetim yok. Birbirimize gülerek başımız dik bakmak istiyoruz. Bunun için de başarılı sonuçlara ihtiyacımız var."


 
"SPORTİF DİREKTÖR DEĞİL, TEKNİK ADAM ALACAĞIZ"
"Sportif direktörle ilgili bir konuşmamız olmadı. Sportif direktör değil, teknik adam olarak birini alabiliriz. Performans analisti olarak Trabzonlu bir arkadaş aldık, analizle ilgili de alacağız."

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"


 
"ONUACHU TRANSFERİNİ KOŞULLAR UYARSA DEĞERLENDİRECEĞİZ"
 "Transferleri başkanımız yapıyor. Forvete Simon Banza'yı aldık. Onuachu faydalı oldu ama ekonomik ve teknik tarafı var bu işin. Başkanla görüşeceğiz. Eldekilerden daha iyi oyuncu almak istiyoruz, o da bir gerçektir. Onuachu da bunlardan birisidir. Onuachu yüzde yüz katkı yaptı. Koşullar uyarsa kalan 3 gün içinde gelişmelere göre takip edeceğiz, değerlendireceğiz"
 
"RAKİBİMİZİN YAKALADIĞI FORM VE HAVAYI KIRMAK İSTİYORUZ"
 "Beşiktaş maçıyla başlayarak her maça kazanmak için çıkacağız. Kazanmak için hücum etmek zorundasınız. Rakibi rahatsız eden ve oyuna hakim olan bir takım olmak istiyoruz. Rakibimiz oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla bir hava ve form yakaladı, bunu kırmak istiyoruz. Öyle bir maç olacak ki başlangıcın iyi olmasını istiyorum."

Kaynak: FOTOSPOR