Instagram Yasağının Kalkması

2 Ağustos'ta getirilen Instagram'a erişim yasağı, dün akşam sona erdi. Yasak boyunca tepkisini gösteren Demet Akalın, sevincini yine sosyal medya hesabından paylaştı. Profiline kavuşur kavuşmaz story atmaya başlayan Demet Akalın, Gülben Ergen'le beraber canlı yayın açıp Instagram'ın açılışını kutladı. Ancak bu kutlama, Seren Serengil'in tepkisini çekti.

Seren Serengil'den Sert Eleştiriler

Trabzon’da Milli Tören Gibi Düğün! Azeri Milli Kahramanı Şeref Konuğu Oldu Trabzon’da Milli Tören Gibi Düğün! Azeri Milli Kahramanı Şeref Konuğu Oldu

Seren Serengil, her fırsatta Gülben Ergen ve Demet Akalın'a göndermeler yapmasıyla bilinirken, bu sefer de kendini tutamadı. Hayvan sevgisiyle tanınan Serengil, Altındağ'da yaşanan köpek katliamı sonrasında barınak barınak gezerek tepki göstermişti. Bu süreçte Gülben Ergen ve Demet Akalın'ın adını kullanmayıp "Ge & Da" demeyi tercih etti.

Modası Geçmiş ve Samimiyetsiz

Seren Serengil, "Ge & Da iyice bakın nasıl çirkinleşmişler, samimiyetsiz. Hayvanlar için tek bir paylaşım yapmayan iki modası geçmiş... Hande Yener 500 konser siz 5 zor yaptınız:) Biriniz zaten hiç olmadı da diğeriniz de bitti. Neden kalbiniz kirli? Gevrek gevrek gülmeye eğlenmeye devam, Instagram için yapın paylaşımlarınızı, canlı yayınlarınızı." ifadelerini kullandı.

Duruşsuz ve Onursuz

Hızını alamayan ünlü isim, sözlerine şu şekilde devam etti: "Canlar katlediliyor, sesiniz çıkmasın. İki modası geçmiş, iş yapamayan duruşsuz... Birbiriniz hakkında konuşup konuşup, hakkında atıp atıp bitikliğinizden birbirinizden medet uman onursuz, bu millet yazdı sizi. Evdeki köpeklerle fotoğraf çektirmeye benzemez bu... Bir hayat kurtarın be... Bir laf edin, konser alamayacaksınız diye korkmayın. Öyle de böyle de konseriniz yok zaten, bari duruşunuz olurdu."

Kaynak: HABER MERKEZİ