Güzel dinimiz İslam sevgi üzerine çokça durmaktadır. İnsanı sevmek diğer varlıkları sevmek ibadet olarak kabul edilmiştir.

Kişi anne babasını eşini çocuklarını ailesini ve komşularını sevmelidir. Bu sevgiyi Kuran ve Peygamberimiz çok önemsemektedir. İslamı sevmekte emredilmiştir. İslamı sevmek Kurana ve sünnete bağlılıkla ölçülmektedir. Bakınız Peygamberimiz bir hadislerinde ne buyurmuştur." Sizlere iki şey bırakıyorum. Onlara sahip çıktığınız sürece asla yolunuzu kaybetmeyeceksiniz. Bu iki şey birincisi Kuran ikincisi ise benim sünnetimdir." Bu hadisten anladığımız Kurana ve sünnete yapıştığımız sürece asla yolumuzu şaşırmayacağız. Ölçümüz Kur'an ve sünnete yapışmak. Kuranın ve sünnetin emirlerini yapıp yasaklarından kaçınmak lazım gelmektedir.

Kuran ve sünnet bizler için ölçü olduğundan baskın sistemi İslamileştirmemiz lazım gelmektedir. Allah azze ve celle devletimizin çatısı altında kıyamete kadar yaşamamızı nasip eder inşallah. Burada ki sıkıntı devletimize ikame edilen sistem olan laikliği yola getirmektir. Çünkü laiklik dinsizlik olarak ifade edilmektedir. Laikliği dinsizlik olarak ifade edildiğine göre halkımızın huzur ve mutluluğu için laikliği yeniden yorumlayarak dini devletemize uygun hale getirilmesi lazım gelmektedir. Çünkü ahlak bozuldu insanımız dinden uzaklaşmaya başladı ekonomi iyi değil eğitim arzu edilen bilim ve ahlak üretmemektedir  hayvancılık ve tarım geri kalmış durumdadır tüm bu olumsuzluklara karşın laikliği İslamileştireceğiz ki ülkede huzur olsun mutluluk olsun. Bakınız ayette Rabbimiz ne buyurmaktadır" Kim Kurandan uzaklaşırsa onun için dar bir geçimlik var ve mahşer günü kör olarak yaratılacaktır." Bu ayetten anladığımız kişiler ve toplumlar dünya ve ahiret mutluluğu için Kuran ve sünnetle amel etmeleri lazım gelmektedir. Bugün gelinen noktada ülkem bir adım atacağı zaman emperyal devletlerden izin alması gerekmektedir. Bunun kırılması ve bölgemizde egemen bir devlet olmamız için Kuran ve sünnetle amel edilmesi lazım gelmektedir. Bakınız Filistin'de aylardır sistemli bir katliam var ve buna karşı İslam ülkelerinden öyle etkili ses getiren bir hamle yapılamamaktadır. Bunun en önemli sebebi İslam ülkelerinin Kurandan ve sünnetten uzak kalmalarıdır. Yeniden izzet ve şeref için Kurana ve sünnete yapışmalı ve bilim üretmemiz lazım gelmektedir. Özellikle savunma sanayisinde önemli hamleler yapılması ve düşmanın silahıyla silahlanılması lazım gelmektedir.

 Burada yapılması gereken iş Kuran ve sünnet okumaları yapılması lazım gelmektedir. Kuran tefsirlerine ve hadis meallerine bakmamız ve Kuran ve sünnetle yolumuzu aydınlatmamız lazım gelmektedir.Kuran ve sünneti sevip onların aydınlığıyla yolumuzu aydınlatmamız lazım gelmektedir. Bakınız dedelerimiz ninelerimiz Osmanlılar Kuran ve sünnetle amel etiklerinden Allah azze ve celle ömürlerini uzun tutmuştur. Yaklaşık yedi asır dünya üzerinde ömür sürmüşlerdir. Ne zaman ki Kur'an ve sünnetten uzaklaştılar dünya hayatından kaderin cilvesi uzaklaştırıldılar. Buradan anlayacağımız şey Kuran ve sünnetle amel edilmesi lazım gelmektedir. Bakınız laikliği Yahudiler icat ettiler kendileri dünyanın en dinci ülkesidirler. Bozulmuş Tevratla yönetilmektedirler.

Rabbimizin en çok sevdiği ibadet sevmek ve sevgiyi hayata geçirmektir. Bundan dolayı insanımızı ve diğer varlıkları sevmeli ve sevgimizin gereğini yerine getirmemiz lazım gelmektedir. Ahilik kültürünü yeniden hayata geçirmemiz lazım gelmektedir. İnsanımız birbirini sevmeli ve Kuran ve sünnet ölçeğinde önce kendi ülkesinin ve sonra da tüm dünyanın kurtuluşu için bilim yapmaya devam etmelidir. Bakınız Rabbimiz Kuranında ne buyurmaktadır. "Allah azze ve celle Kuranı anlamanız için kolaylaştı." Ayet açık ve net Kuranı ve sünneti anlamaya çalışıp anlaşılması kolaylaştırıldığından dolayı hayatımıza aktarmamız lazım gelmektedir.Ölçü Kuran ve sünnet.

Şunu hiçbir zaman unutmayın ki emperyaller sizlerin Kurana ve sünnete dönmenizden aslandan korktukları gibi korkmaktadırlar. Bundan dolayı hiç vakit geçirmeden Kuran ve sünnete dönmeli ve bölgemizde büyük Türkiye'yi inşa etmeliyiz.

Allah için sevmeli Allah için buğz etmeli...