FİYATLAR PEŞ PEŞE ARTMIŞTI, BİR ZAM DAHA GELDİ

Son günlerde sigara fiyatlarına gelen zamlar, tiryakilerin cebini zorlamaya devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris, JTİ ve BAT sigara gruplarına yapılan zamların ardından Imperial Tobacco grubuna da zam geldiğini açıkladı. Yeni fiyatlar, 10 Eylül 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak.

EN UCUZ SİGARA 65 TL, EN PAHALISI 80 TL OLDU

Son yapılan zamlarla birlikte artık en ucuz sigara 65 TL, en pahalı sigara ise 80 TL’ye yükseldi. Bu artışlar, tiryakilerin sigara bırakma yollarını araştırmasına sebep oldu. Artan fiyatlar nedeniyle, sigara bağımlılığından kurtulmak isteyenler için çeşitli yöntemler öne çıkıyor.

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ?

İkinci el araçlar için flaş karar! Artık sadece böyle satılacak İkinci el araçlar için flaş karar! Artık sadece böyle satılacak

Artan sigara fiyatları, tütün bağımlılığından kurtulmak isteyenleri harekete geçirdi. Sigarayı bırakmak için atabileceğiniz adımlar arasında motivasyon, destek grupları, nikotin değiştirme tedavisi, ilaç kullanımı ve stres yönetimi teknikleri bulunuyor. Ayrıca, sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz de sigara bırakma sürecinizi destekleyebilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN