Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Trabzonspor, forvet transferi için yoğun bir çalışma içinde. Bordo-mavililer, daha önce Bruno Petković transferinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu kez daha temkinli ilerliyor. Transfer sürecinin sonunda Onuachu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi de Sivasspor'un golcüRey Manaj için devrede.
Trabzonspor yönetimi, forvet hattını güçlendirmek için öncelikle Wout Weghorst ile temaslarını sürdürüyor. Ancak, bu süreçte alternatif olarak Rey Manaj ismi de gündeme geldi. Sivasspor Başkanı ile yapılan görüşmelerde, Manaj için başlangıçta 7 milyon Euro talep edilirken, bu rakam görüşmelerin ilerlemesiyle 5 milyon Euro'ya düşürüldü. Ancak Trabzonspor, bu transferi 3 milyon Euro'ya tamamlamayı hedefliyor.
Sivasspor cephesinden gelen açıklamada, henüz yazılı bir teklif almadıklarını, yalnızca sözlü pazarlıkların sürdüğünü belirttiler. Bu açıklama, Sivasspor taraftarlarının tepkilerini yatıştırmak amacıyla yapıldı.
Manaj, Trabzonspor'un teklifinden etkilenmiş durumda ve Sivasspor'dan ayrılarak Trabzonspor'da kariyerine devam etmek istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın bu transfer için büyük bir ısrar gösterdiği de ifade ediliyor.
Transfer süreci, bordo-mavililer için kritik bir dönemeçte. Trabzonspor yönetimi, bu transferi sonlandırarak forvet hattını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY