Bugün kuruluşumuzun 23. Yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Doğru, objektif habercilikte, tarafsız ve özgür yorumlarımızla; Vatan, Millet, Bayrak ile Milli ve manevi değerlere tam bağlı ve ahlaki hassasiyetlerimizle sizlerin gazetesi olmaya devam edeceğiz. 

Trabzon’un Gururu: Yılın Çırağı Gülhanım Başaran’a Ziyaret Trabzon’un Gururu: Yılın Çırağı Gülhanım Başaran’a Ziyaret

TRABZONSPOR ORTAK DEĞERİMİZ
Her zaman şehrimizin göz bebeği olan, Trabzon’a katma değer katan, ortak değerimiz milyonların sevgilisi Trabzonspor'umuzun başarılarını, şampiyonluklarını, sorunlarını sizlerle paylaştık. Tecrübeli yazar ve muhabir kadromuzla ve en yetkin kalemlerle sizlere aktardık.  Trabzon’un her bir sorununda da var olan, haksızın karşısında, haklının yanında durmayı bilen Taka Gazetesi, bu kentin her türlü ihtiyaçlarını konuşmaya ve hakkını aramaya devam edecek. 

ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI
Değerli Taka okurları; bizleri ilk günden bu yana hep destekleyen, yanımızda büyük güç olarak gördüğümüz sizlerin bu ilgi ve alakasına layık olmaya devam edeceğiz. Bu itibarla Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak özgür basının ilkeleri muvacehesinde yolumuzda cesaretle ilerleyeceğiz. Bu düşünce ve anlayışla sizlere teşekkür eder, daha nice yaşlarda beraber olmak dilek ve temennisiyle saygılar sunarız.  Bundan sonra yine sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ