Özdemir, "Bu ligde Onuachu tarzı santraforlara ben hastayım. Fizikli, atletik, bitiriciliği iyi olan, arkadaşlarına rakip yarı sahada alanlar yaratabilen, oyunu doğru bir şekilde kurup bağlantıyı oralarda sağlayabilen, hava hakimiyeti iyi ve rakip stoperleri de rakibi savunmayı da böyle perişan eden özellikte santraforlara ben hastayım" diyerek Trabzonspor'un ideal santrafor profilini açıkladı.

Trabzonspor'un golcüsü Onuachu: Burada olmak gerçekten harika

Trabzonspor'un geçmişteki deneyimlerine de atıfta bulunan Özdemir, "Sorloth gibi atletik bir oyuncu ve Cornelius gibi başarılı bir geçmişi olan santraforların takıma iyi katkı sağladığını" belirtti. Özellikle Onuachu'nun performansını örnek gösteren Özdemir, "Gomez'in dönüşünde beklenen verimi alamayan Trabzonspor, böyle bir santraforu kadrosuna katmalı" dedi.

Trabzonspor'da Onuachu tarihe geçti - Son Dakika Haberleri

Ancak Özdemir, Onuachu'nun maliyetinin yüksek olması ve transferin zorluklarına da dikkat çekti. "Onuachu gibi bir santraforu kulübünden ya satın alacaksınız bonservisi ile birlikte ki bu şu an mümkün değil ya da kiralayacaksınız" şeklinde konuşan Özdemir, Trabzonspor'un transfer stratejisini de değerlendirdi.

Ulaş Özdemir, Trabzonspor için müjdeleri sıraladı! - TV Haber

Son olarak, Trabzonspor'un bu tür oyuncuları kadrosuna katma çabalarını artırdığını vurgulayan Özdemir, "Trabzonspor'un istediğini alabilmesi için diplomasiyi sıkılaştırdığını görüyorum. Onuachu gibi bir santraforu Trabzonspor'da görmek isterim. İnşallah bu transferde başarılı olurlar" şeklinde umutlarını dile getirdi.Trabzonspor taraftarları, yeni sezon öncesi bu önemli transfer gelişmelerini yakından takip ediyor ve takımın güçlenmesini bekliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA