Sakarya’da Fabrika Yangını: Çok Sayıda Yaralı Var! Sakarya’da Fabrika Yangını: Çok Sayıda Yaralı Var!

Soylu'nun ziyaretleri ve etkinliklere katılımı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve destekle karşılandı. Özellikle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarında düzenlenen bayramlaşma programlarına aktif olarak katılan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ziyaretinde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı ziyaretinde Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem ve partililerle bir araya gelen Soylu, aynı şekilde AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'nda da bayramlaşma etkinliğine katıldı.

2222222222222Soylu (1)

Soylu, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "AK Parti teşkilatlarımızla hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Allah nice bayramlara ulaştırsın inşallah. En büyük temennimiz savaşların olmadığı, huzurun hakim olduğu bir dünya" şeklinde görüşlerini dile getirdi. Meclis çalışmalarının yanı sıra, bayram sonrası da zaman buldukça ev ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK