Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde... Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde...

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.'ye ait iki önemli markanın özelleştirileceğini açıkladı. Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre, “Bursa Merinos (Türk Malı)” ve “Merinos” markaları ihale yöntemiyle satışa sunulacak. İhale şartnamesi bedeli Bursa Merinos için 20 bin lira, Merinos için ise 30 bin lira olarak belirlenirken, geçici teminat bedelleri 300 bin lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor.

İhaleler, kapalı zarfla teklif alınması ve pazarlık usulüyle yapılacak görüşmelerin ardından açık artırma yöntemiyle sonuçlandırılacak. Yatırımcıların her bir marka için ayrı ihale şartnamesi alması ve ayrı teklif sunması gerekiyor. Son teklif verme tarihi 12 Eylül 2024, saat 17.00 olarak belirlendi. Teklifler, Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA adresine teslim edilecek. Bu önemli satış süreci, Türkiye’deki yatırımcıların ilgisini çekmesi beklenen bir adım olarak öne çıkıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN