Heyecanlı, atak, çalışmaya azimli Azizoğlu ile kısa ama verimli geçen süreci değerlendirdik. Görevdeki ilk 100 günü özetleyen Azizoğlu, seçim döneminde vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için yoğun mesaiye başladığını ifade etti. Azizoğlu, “Makamda değil, sahada olan bir belediye başkanı olacağıma söz vermiştim. Sürekli sahada halkımızın içindeyim” dedi.

İŞE SOKAKTAN BAŞLADIK

Göreve gelir gelmez sokak düzenlemesi ile işe başladık. Çevre düzenlemesi ve peyzaja ihtiyacımız vardı. Hızlıca onu yapıt. Yaz sezonu olduğu için plaja ihtiyacımız vardı. Orayı yaptık. Düzenlemesi yapıldı. Şu anda hazır. Yaz ve kış sezonunda vatandaşlarımızın sosyal tesislerinden faydalanacağı belediye sosyal tesis yapımına başladık. Yaz sonuna yetişecek.

Trabzon bir değerini daha kaybetti Trabzon bir değerini daha kaybetti

BÜYÜKŞEHİRLE ORTAK ÇALIŞIYORUZ

Kız mevsiminde vatandaşımızın sosyalleşeceği belediye 100. Yıl sosyal tesislerinin yapımına başlayacağız. Büyükşehir belediyemiz ile kapalı otopark ve Salıpazarı projemizi hayata geçireceğiz.

BAKANLA GÖRÜŞECEĞİZ

Takip ettiğimiz Balıklı-Yeniay-Çamburnu doğalgaz için Enerji Bakanımız Alparslan Bayraktar’la görüştük. Sözü alındı. Hızlandırılması için bakanımızla tekrar görüşeceğiz.

GENÇLER SÖZÜMÜZ SÖZ

Gençlerimize sözümüz vardı. Onlara yapacağımız macera parkımız vardı. Büyükşehir belediyemizle konuştuk, macera ve adrenalin parkımızı yapacağız. İlçemiz çok karanlıktı. Sokak aydınlatma projelerimiz başladı. Yıl sonuna kadar aydınlatma işini bitirmeyi planlıyoruz.

ÇOCUKLARIMIZ DEĞER

Çocuklarımız için parklar yapıyoruz. Futbol ve basketbol sahasını yapıyorum. 15 gün içinde bitirmeyi planlıyorum. Çocukları çok seviyorum. Çocuklarımız her şeye değer. Onların mutlu olması için seçim dönemi vaat ettiğim projeleri hayata geçirmek için ekibimizle yoğun mesai harcıyoruz.

SÜRMENE BİRLİK OLDU

Belediye çalışma ekibimiz ile güzel bir sinerji yakaladık. Temizlik ve Fen İşleri ekibimiz çabalarının üstünde performans sergilediler. Beni de rahatlattılar. Seçim kampanyasında muhalefet olarak rekabet ettiğimiz adaylardan da olumlu dönüşler aldım. Sürekli sahadayım. Projeleri yerinde takip ediyorum. Makamda değil sahada olan bir belediye başkanıyım.

TRABZONSPOR’UN İÇİNDEYİM

Trabzonspor’umuzun şampiyon olup tüm kupaları alacağına inanıyoruz. İnancımız hiç bitmedi. Takımıza her türlü maddi manevi yanındayız. Kişisel olarak destek oluyorum. Trabzonspor’un içinde yetiştim. Bu yıl geçen yıla göre daha iyi bir Trabzonspor olacak. Tüm kupaları alabilecek bir Trabzonspor takımı oluşacak. Taraftarımız da takımımızın yanındayız.

Muhabir: BİROL SANCAK