Kaybın Ayrıntıları
İsmail Hacıfettahoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden başlayarak Medikal Park Karadeniz Hastanesi ve son olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi altındaydı. Tüm müdahalelere rağmen, 86 yaşındaki İsmail Hacıfettahoğlu, hayatını kaybetti.

A8C636Fc 6Fb2 4A8D Ae39 612E69839969

Cenaze Töreni
Merhumun cenazesi, dün öğle namazının ardından Vakfıkebir ilçesi Merkez Yeni Cami’nde kılındı. Cenazeye katılanlar arasında AK Parti önceki dönem milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü önceki dönem belediye başkanı Ramis Uzun ve birçok mahalle muhtarı, aile üyeleri ve yakınları yer aldı. Cenaze töreninde Hacıfettahoğlu ailesinin acısına ortak olan katılımcılar, merhumun ruhu için dualar etti.

Rize'de Hamsi Şok Fiyata Tezgahlarda! 200 TL'ye Ulaştı; Hamsi Tezgaha Ateş Pahasıyla Girdi! Rize'de Hamsi Şok Fiyata Tezgahlarda! 200 TL'ye Ulaştı; Hamsi Tezgaha Ateş Pahasıyla Girdi!

74B06616 8900 4Fba 9B8D Deed96A6F796

Aileye Başsağlığı Diliyoruz
İsmail Hacıfettahoğlu, ardında 6 çocuk bırakarak ebediyete intikal etti. TAKA Gazetesi ailesi olarak, merhum İsmail Hacıfettahoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu acı günün, ailesi ve sevenleri için dayanılması güç bir süreç olduğu unutulmamalıdır. Merhumun hatırası, onunla birlikte yaşayan tüm sevdiklerinde devam edecektir.

Ae48E3Ff A0C0 43Fa 8Fcd 1803A0D807C3

Son Söz
TAKA Gazetesi olarak, kaybın acısını yürekten paylaşıyor ve merhumun anısını yaşatmanın önemine vurgu yapıyoruz. İsmail Hacıfettahoğlu’nun yaşamı boyunca bıraktığı iz, her zaman hatırlanacaktır.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA