Fransa Penaltılarla Turladı! Yarı Finalde İspanya'nın Rakibi Oldu Fransa Penaltılarla Turladı! Yarı Finalde İspanya'nın Rakibi Oldu

İŞ DÜNYASINA: ‘ELLER CEBE’
Şunu biliyoruz, Trabzon’da çok büyük fabrikalar yok ama Trabzonlu iş insanlarının ciddi manada ekonomik güçleri var. Trabzon’da banka şubeleri bu ciddi paralarla dönüyor. İş insanlarının bazıları Trabzonspor’da yöneticilik yaptı, bazıları ise Trabzon’un kadrosuna, transferlerine yönelik her dönem eleştirilerini yaptı. Şimdi ise ellerin cebe atılma zamanı geldi. İş dünyasının ünlü isimlerine ‘eller cebe’ diyoruz ve hepsinin 1000’er adet forma ile destek vermesini bekliyoruz.

TÜM BELEDİYE BAŞKANLARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 10 bin 61 forma ile forma alımında ilk sıraya oturdu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise 1967 forma ile destek verdi. Şimdi Trabzon’un tüm Belediye Başkanlarını da harekete geçmeli ve Trabzonspor’a destek olmalı. Başkanlar her zamankinden daha fazla Trabzonspor’a sahip çıkmalı ve forma satın almalı. Yine kombineler konusunda da ilçelerini harekete geçirmelerini istiyoruz.

HAYDİ BÜYÜK TARAFTAR
Trabzonspor şampiyonluk senesinde toplam 353 bin forma satışı ile rekor kırmıştı. Trabzonspor taraftarları için Şampiyonluk takımı yapan Ertuğrul Doğan ve arkadaşları her şeyi hak ediyorlar. Bizler de Trabzonspor taraftarı olarak bir kez daha fedakarlık yapıp Trabzonspor’a sahip çıkmalıyız. Her Trabzonsporlu taraftar 1967 TL vererek yeni sezon formalarından bir adet almalı. Ki, yeni sezonda eleştirmeye hakkı olsun.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN