Doğan, "Southampton Onuachu için 15 milyon euro'dan 10 milyon euro seviyelerine inmişti. Biz de 7 milyon euro seviyelerine çıktık. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Başkan Doğan'dan Taraftara Çağrı: Birlik Olalım

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Başarının gelmesi için camianın el ele vermesi gerektiğini belirten Başkan Doğan, "Camiamızdan rica ediyorum, lütfen bu formayı kim giyiyorsa hepsine sahip çıksınlar. Desteklerini esirgemesinler. Trabzonspor'un zirve yarışında olması için Trabzonlunun Trabzonluya daha çok sahip çıkması gerekiyor. Bu dediklerim olursa bu sene şampiyon olmazsa seneye olur. Mutlaka bu yapıyı inşa etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'ya Güven Tam: Yeni Transferler Yolda

Teknik direktör Abdullah Avcı'ya çok güvendiğini belirten Doğan, "Geçtiğimiz sezon uygun maliyetli oyuncular almıştık, onlar ile yolları ayırırken kulübümüz zarar etmedi. Öneri ile oyuncu almıyoruz. İstediğimiz oyuncuları alıyoruz. Bizim alacağımız futbolcular belli. 4-5 takviye daha yapmayı planlıyoruz. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Abdullah hocama saygım var. Onun da hatası var. Benim de hatam var. Rakiplerimizi teknik direktörler getiriyor, maliyetler ortada. Yerli hoca havuzu belli. Bence Abdullah Avcı yerli olarak en iyi teknik direktör. Hocamız zamanında kendi kurduğu kadroyla şampiyon oldu. Ben inanıyorum kendi kurduğu kadro ile başarılı olacak" dedi.

Onuachu’nun Geçen Sezonki Performansı ve Gelecek Planları

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 21 lig maçında 15 gol ve 4 asist yapan Onuachu, Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada 2 gol atarak dikkat çekmişti. Karadeniz ekibi, 2.01'lik santrforu takımda tutmak için tüm kozlarını oynuyor. Genk'te 19 maçta 16 gol attıktan sonra devre arasında 18 milyon euro'ya Southampton'a transfer olan Onuachu, İngiltere'de beklenen performansı sergileyemedi. Ancak Trabzonspor'da kalmak istediğini belirten Onuachu, bu sezon 1 milyon 750 bin euro maaş aldı ve daha yüksek bir rakam talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor’un Onuachu ile Başarıları: 28 Puanlık Katkı

Paul Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada Trabzonspor 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Nijeryalı yıldız, bordo-mavililere büyük katkı sağladı. Transfer sürecindeki gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor yönetimi, Onuachu'yu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN