KUVVET KONDİSYON YÜKLÜYOR

Yeni transferlerden Yunan orta saha  Giannis Papanikolaou’ un  da yer aldığı çalışmalara  ülkelerininin milli takımlarından dönen Dal Varesanovic, Alikulov, Zeqiri, Olawoyin, Minchev ve  Pinchi’de  kısa süre sonra katılacaklar.

Palut-25

2. KAMP SLOVENYA’DA

8 Temmuz’a kadar hazırlıklarını Erzurum’da sürdürecek olan Yeşil-Mavililer yeni sezonun ikinci dönem çalışmalarını ise   8-28 Temmuz  tarihleri arasında Slovenya’da  yapacağı kampla devam edecek. Burada  çeşitli takımlarla hazırlık maçların da oynayarak takımın iskeletini belirlemeye çalışacak olan  Teknik direktör İlhan Palut , bu nedenle  yeni transferlerin Slovenya kampına yetiştirilmesini  istedi.

Rize Idman-11

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Teknik direktör İlhan Palut’un raporları  doğrultusunda çalışmalarını çok geniş bir oyuncu havuzunda sonlandırmaya  çalıştıklarını  ve yeni sezonda  çok daha güçlü bir kadro ile sahada  olacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı İbrahim Turgut,’ Ancak bu transfer işi her zaman planlandığı gibi gitmiyor. Tam anlaştık derken son anda ortaya   çıkan bazı pürüzler yüzünden özellikle de yabancı futbolcularda  hiç hesapta olmayan sorunlar yaşanıyor’ ifadelerinii kullandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN