TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Giresunspor, Bolu Termal kampını tamamlayarak Giresun’a döndü. Profesyonel liglerde henüz maç tecrübesi olmayan genç futbolculardan kurulu bir kadro ile yeni sezona hazırlanan Yeşil-Beyazlı ekipte, teknik direktör Metin Aydın’ın liderliğinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Aydın, takımını sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da güçlendirmek için büyük çaba sarf ediyor.

Camia Birlik Olmalı

Metin Aydın, takımın genç kadrosunu yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Sık sık yaptığı toplantılarla futbolcularına hem bilgi veriyor hem de özgüven aşılıyor. Bu süreçte taraftar desteğinin önemine dikkat çeken deneyimli teknik adam, Giresunspor’un bu zorlu dönemi atlatabilmesi için camianın kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

 

Taraftara Çağrı: Tribünleri Doldurun

Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı

Aydın, taraftarlara seslenerek, “Genç futbolcularımız için taraftar desteği çok önemli. Sahamızdaki maçlarda Çotanak Stadyumu’nun tribünlerini doldurarak bu desteği onlardan esirgemeyelim. Giresunspor’un bu zor durumdan çıkması için tüm camia birlik olmalı” dedi.

Giresunspor’un genç kadrosu, taraftarların da desteğiyle yeni sezona moralli bir şekilde başlamayı hedefliyor. Teknik direktör Metin Aydın, bu zor dönemi atlatmak için camianın birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgularken, tüm gözler artık yeni sezonda Yeşil-Beyazlıların performansına çevrildi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA