TOKİ’den %25 İndirim Müjdesi

Gram Altın Yükseliyor mu? Altında Dalgalanma Devam Ediyor… Gram Altın Yükseliyor mu? Altında Dalgalanma Devam Ediyor…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde düzenlediği bu kampanyayla vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor. Borcunu peşin ödeyerek tapusunu almak isteyenler, %25 indirim fırsatından yararlanabilecek. Borcunun tamamını kapatamayanlar ise, borç bakiyesinin en az %25'ini ödemeleri şartıyla bu indirimden kısmen faydalanabilecek.
toki-kredi-kosullari.jpg

Başvuru Tarihleri Açıklandı

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler. Bu tarihler dışında yapılacak başvurularda indirim imkânı bulunmayacak. Kampanya kapsamında, geçmişe yönelik borç ve taksitlerin de ödenmiş olması gerekiyor.
TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası: 23 Eylül'de Başlıyor - Besni Ekspres Gazetesi

Kampanya Şartları ve Detaylar

İndirimden faydalanabilmek için konut ve iş yeri alıcılarının, borç kapatma işlemlerini, geri ödeme taksitlerinin başladığı 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar yapmaları gerekiyor. Ayrıca, taksit sayısı 12 ay ve daha fazla kalan alıcılar bu kampanyadan yararlanamayacak. Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzalayan vatandaşlar, aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecekler.

Kaynak: KARAR