TOKİ’DEN DAR GELİRLİLERE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

TOKİ, ev sahibi olmayı hayal eden dar gelirli vatandaşlar için yeni bir fırsat sunuyor. 100 Bin TL peşinat ve 72 ay boyunca 10 Bin TL taksit imkanıyla, birçok şehirde uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz. Bu fırsat, özellikle büyük şehirlerde ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek sunuyor.

AÇIK ARTIRMA İLE KONUT SATIŞLARI BAŞLIYOR

20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan açık artırma ile Ankara, İstanbul, İzmir ve daha birçok şehirdeki TOKİ konutları sahiplerini bulacak. Satışlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Ayrıca, internet üzerinden de teklif verilebilecek.

HEMEN TESLİM EDİLECEK KONUTLAR

Akaryakıt fiyatlarına yeni indirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları Akaryakıt fiyatlarına yeni indirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları

TOKİ, açık artırma sonucunda hemen teslim edilecek konutlar ve iş yerleri için satış işlemlerini başlatıyor. 100.000 TL peşinat ve 72 ay vadeli 10.154 TL taksit seçenekleriyle sunulan bu konutlar, özellikle uygun fiyatlı ve hızlı teslimat arayan vatandaşlar için büyük bir fırsat.

DETAYLAR İNTERNET SİTESİNDE

TOKİ tarafından satışa çıkarılacak olan diğer konut ve iş yeri ilanlarına (www.emlakmuzayede.com.tr) adresinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsatlar, özellikle Edirne Keşan gibi şehirlerde de geçerli olup, farklı taksit seçenekleri sunulmaktadır.


Kaynak: HABER MERKEZİ