Şiddet ve suç eğilimlerini artık sosyal bir travma bile tanımlamak mümkün değil diyen HEGEM Başkanı Adem Solak “Artık söz bitiyor şimdi eylem zamanı .Şiddetle mücadele de hepimize büyük görevler düşüyor” dedi

Artık her yerde mecliste sahalarda sokakta kavga var toplumda kutuplaşma kin ve nefret söylemleri şiddeti tetikliyor diyen Solak “Bu son vaka hepimizi bir kere değil bin kere düşünmeye sevk ediyor .Hepimizin aklını başına alması şart” dedi.

Kayseri'den dehşet ötesi görüntüler...Eniştesiyle husumeti bulunan bir kişi yok artık dedirten görüntüleri imza attı. Kurşun yağdırıp, katlettiği eniştesinin üzerinden bir de otomobille geçti.

Bakan Uraloğlu, Dayısının Savaştığı Kore’de Şehitleri Ziyaret Etti: “Kardeşliğin Simgesi” Bakan Uraloğlu, Dayısının Savaştığı Kore’de Şehitleri Ziyaret Etti: “Kardeşliğin Simgesi”

DAYAK YİYİNCE SİLAHINA DAVRANDI

Eniştesiyle sokakta karşılaştı. Bir anda eniştesi Sertan Temel'in saldırısına uğradı Yener K... Tekmeler, tokatlar, yumruklar peş peşe geldi. Eniştesinden dayak yiyen adam bir ara dayaktan kurtuldu ve silahını çekti peş peşe ateşledi. Kurşunları biten zanlı silahın şarjörünü değiştirdikten sonra tekrar başına gidip, tekrar tetiğe bastı. Böyle kin ve nefret olmaz denilen bu görüntülerdeki dehşet bitmemişti. Arabasına binen katil, otomobiliyle bir de öldürdüğü Sertan Temel'in üzerinden geçip, ezdi.

Kaynak: İHA