Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasında güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla yoğun çalışmalarına devam ediyor. Şalpazarı, Yomra ve Sürmene ilçelerinde gerçekleştirilen yol yapım ve bakım çalışmaları, vatandaşların beğenisini topluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 18 ilçeye eşit hizmet anlayışı doğrultusunda her ilçede çalışmaların sürdüğünü belirtti. Şalpazarı Gökçeköy ve Sürmene Kahraman mahallelerinde asfalt serim çalışmaları yapılırken, Yomra Özdil ve Demirciler mahallelerinde beton yol çalışmaları tamamlandı.

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Başkan Genç, şehrin zor coğrafi koşullarına rağmen tüm ekiplerin gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalıştığını ifade ederek, “Vatandaşlarımızı konforlu yollara kavuşturmak için zorlukları ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürecek, yapılan hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı olsun,” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN